Pagina wordt geladen ...
zoeken

Ik zoek een goede websitebouwer

Het idee voor de website heb je al in je hoofd – je hoeft alleen nog maar een websitebouwer te vinden in Meppel die dat idee uit kan werken naar een goed werkende website. Maar hoe vindt je die websitebouwer die helemaal begrijpt wat jij wilt en de site precies kan bouwen zoals je het in uw hoofd hebt? Volg onderstaande tips en vind de ontwikkelaar die bij jou past!

Neem contact met ons op

Kijk naar meerdere partijen

In jouw familie of kennissenkring bevindt zich vast wel iemand die redelijk verstand heeft van computers en het bouwen van websites. Op het eerste gezicht lijkt dit ideaal, want dan hoef je tenminste niet lang te zoeken naar een websitebouwer en kun je jouw kennis meteen aan het werk zetten. Nu is een website meestal niet binnen een dag of twee in elkaar gezet en is het resultaat volledig afhankelijk van de kwaliteiten van de websitebouwer. Daarom kun je beter iets verder kijken dan jouw kennissenkring en ook naar websitebouwers zoeken via internet. Door deze partijen naast elkaar te zetten, kom je tot de beste keuze.

Lees de tips op onze website waar wij vertellen waar je op moet letten bij het zoeken naar een webdesign bedrijf.

Leer van andermans ervaringen

Na een redelijk vlotte speurtocht in Google heb je een lijstje met verschillende websitebouwers bij jou in de buurt. Je hebt er voor het gemak ook de naam van jouw kennis bij geschreven. Ga vervolgens voor al deze ontwikkelaars kijken hoeveel eerdere opdrachten zij hebben gehad en hoe deze opdrachten eruit zien. Bij sommige portfolio´s concludeer je waarschijnlijk al snel dat je het design helemaal niet mooi vindt – deze kun je schrappen van jouw lijstje. Andere bedrijven hebben naar jouw mening misschien te weinig ervaring. Zijn er opdrachten die jou aanspreken? Neem dan eens contact op met de referentie en vraag aan die eerdere opdrachtgever wat zijn ervaringen zijn met de ontwikkelaar. Zo leer je van het proces dat iemand anders al heeft doorlopen.

Laat nu jouw website maken voor jouw bedrijf in Meppel en omgeving, en profiteer van de vele kennis en mogelijkheden van ons bedrijf.

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel