Pagina wordt geladen ...
zoeken

Webdesign nabij Meppel

Het is belangrijk dat je je website up to date houdt. Qua content, maar ook zeker qua ontwerp. De trends veranderen elke keer weer en dit gaat in een rap tempo. Heb je een website die aan verfrissing toe is qua ontwerp? Dan ben je bij dotsolutions aan het juiste adres! Wij ontwerpen een geheel op maat gemaakte website voor jouw bedrijf in de omgeving van Meppel.

neem contact met ons op

Belang van een goed design

Het is belangrijk om goed na te denken over hoe je je website ontworpen wilt hebben. Hierbij moet je allereerst denken aan wat je wilt bereiken met je website voor je bedrijf nabij Meppel en wie je doelgroep is. Wanneer je deze aspecten duidelijk voor ogen hebt, gaan wij met elkaar in gesprek en kunnen wij het ontwerp maken met je doel en doelgroep als basis. Hierbij wordt rekening gehouden met de kleuren, lettertypen, call to actions en gebruiksvriendelijkheid waar de overzichtelijkheid ook onder valt. Dit alles doen we in jouw eigen huisstijl. Een goed webdesign zorgt ervoor dat klanten langer op je website blijven en niet meteen weggaan en wanneer je een webshop hebt, levert een goed webdesign zelfs meer verkopen op.    

jordy2Mobielvriendelijk webdesign

Bij het ontwerpen van een website houden wij er rekening mee dat de website op alle soorten apparaten goed wordt getoond. Dit wordt responsive design genoemd. In deze tijd worden bijna de meeste website wel bekeken op een mobiel apparaat. Om deze reden is het erg belangrijk dat een website responsive is.

Dotsolutions ontwerpt websites geheel naar jouw wensen

Wil je meer informatie over de werkwijze van dotsolutions bij het ontwerpen van een website of heb je een ander vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen. Benieuwd naar de overige diensten van dotsolutions? Neem gerust een kijkje op onze website of bel ons zodat we eens wat kunnen vertellen over onze diensten.

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel