Pagina wordt geladen ...
zoeken

Websitebouwer in Emmen

Heb je een bedrijf in de regio Emmen en wil je een website laten maken? Of wil je je je bestaande website laten vernieuwen?  Kom eens bij dotsolutions langs om de mogelijkheden te bespreken.

Professionele website op maat

Bij het bouwen van een website is het belangrijk dat er aandacht is voor techniek, design én tekst. Bij het bouwen van een website is het belangrijk dat er aandacht is voor techniek, design én tekst.Wij zijn een full-service internetbureau in Hoogeveen met alle kennis in huis om jouw website tot een succes te maken. Weet je al hoe jou website eruit moet zien, of wil je dat wij een passend design voor je maken? Het kan allemaal! We kunnen je ook helpen met de teksten die op jouw site komen te staan, zodat je beter gevonden wordt in Google. En heb je professionele foto's nodig, ook dat kunnen we voor je regelen!  

De voorbereiding: breng in kaart wat  je wilt bereiken met je website

Voordat je een website gaat laten bouwen moet je eerst  duidelijk bepalen wat je eigenlijk wilt. Je website is je online visitekaartje. Zo dien je na te denken over welke doelgroep je wilt bedienen, wat je wilt uitstralen, en een  een idee te hebben over wat de website moet gaan doen. In onze uitgebreide intake zullen we je helpen je doelen nog duidelijker te maken. Ons team designers, programmeurs en marketeers zullen op basis van deze informatie een voorstel voor je maken.  Een website maken kost kennis en veel tijd. Laat het website bouwen dus  over aan een bedrijf die alle kennis in huis heeft om een website te bouwen. Ook na de bouw kunnen we je indien gewenst ondersteunen met marketing om jouw online vindbaarheid nog verder te vergroten.

Wat kost het?

Ook is het belangrijk dat je vooraf duidelijk weet wat je budget is. We kunnen sites op maat bouwen voor elk budget, van een eenvoudige site tot een technisch zeer geavanceerde site. De prijs van een site heeft vooral met het technische gedeelte te maken. Wil je modules op maat, dan kost dit wat meer dan een wat eenvoudiger technische site. Welk budget je ook hebt, dotsolutions maakt altijd een design  wat precies aansluit bij jouw wensen. Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Lekker dichtbij

We zullen tijdens het proces van je website bouwen regelmatig met je overleggen of alles naar wens is, en je bijvoorbeeld ook een training geven zodat je leert hoe je content op de site kan aanpassen als deze online staat. Daarom is het fijn om voor een bureau te kiezen wat in de regio Emmen zit.  dotsolutions is gevestigd op 30 autominuten vanaf Emmen, en ook per openbaar vervoer goed bereikbaar.

Wil je jouw website door ons laten bouwen of vernieuwen? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door een mail te sturen naar info@dotsolutions.nl  of bel ons op 0528 - 269 594 

 

 

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel