Pagina wordt geladen ...
zoeken

Webdesign bureau in Emmen

Via Google zoekt u naar een betrouwbaar webdesign bureau in Emmen. Maar waar moet u eigenlijk op letten als u een bureau heeft gevonden? En hoe maakt u een onderscheid tussen al deze webdesign bedrijven? Onderstaande tips helpen u de kwaliteit en betrouwbaarheid van verschillende webdesign bureaus door het hele land te beoordelen.

Hebben ze indrukwekkende portfolio’s?

Webdesign bureau in Emmen

Men heeft het altijd over foto’s, maar ook een portfolio zegt meer dan duizend woorden. Door een blik te werpen op de eerdere werken van webdesign bureaus krijgt u meteen een indruk van de kwaliteit. Bovendien kunt u zien hoeveel opdrachten het bedrijf al heeft gehad, waarmee u automatisch iets leert over de hoeveelheid ervaring van het bureau. En als er hele bekende bedrijven in iemands portfolio zitten, dan kun je doorgaans aannemen dat diegene goed werk levert en een betrouwbare partij vormt. Let overigens wel goed op of die opdrachten wel echt uitgevoerd zijn – iemand kan natuurlijk wel claimen de website voor Shell te hebben gebouwd, maar is het ook echt zo?

Dankzij de portfolio kunt u duidelijk zien hoe de websites gemaakt worden en of het bedrijf waar u kijkt verstand van het ontwerpen van de websites heeft.

Kun je ze altijd bereiken?

U heeft een mooie portfolio gezien, zet een webdesign bureau aan het werk en na een aantal weken vraagt u zich af wat de stand van zaken is. U belt, maar niemand neemt op. U mailt, maar u krijgt geen reactie. Het klinkt misschien onwaarschijnlijk, maar het komt zeker voor! Probeer daarom een inschatting te maken van de bereikbaarheid van een webdesign bureau. Zo voorkomt u de nodige irritatie en houdt u de samenwerking sterk. Onthoud bovendien dat u het bedrijf ook moet kunnen bellen wanneer er iets misgaat na de lancering van de website. Als uw site na 2 maanden draaien ineens op zwart gaat en u kunt niemand bereiken, veroorzaakt dit ernstige schade voor uw zaak.

Hoeveel mensen werken er?

Naast de vraag over bereikbaarheid, dient u uzelf af te vragen hoeveel mensen er bij het webdesign bureau werken. Dit raakt niet alleen aan de bereikbaarheid, maar vertelt u ook iets over de snelheid waarmee het bureau een opdracht voltooit en hoeveel risico u loopt op vertraging. Soms raakt er iemand ziek of gaan er mensen op vakantie; kan diegene vervangen worden?

Bij een goed webdesign bureau hoeven niet altijd veel mensen te werken, ook eenmanszaken kunnen goede websites bouwen.

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel