Pagina wordt geladen ...
zoeken

Webdesign bureau in Emmen

Via Google zoek je naar een betrouwbaar webdesign bureau in Emmen. Maar waar moet je eigenlijk op letten als je een bureau hebt gevonden? En hoe maak je een onderscheid tussen al deze webdesign bedrijven? Onderstaande tips helpen je de kwaliteit en betrouwbaarheid van verschillende webdesign bureaus door het hele land te beoordelen.

Hebben ze indrukwekkende portfolio’s?

Een portfolio zegt meer dan duizend woorden. Door een blik te werpen op de eerdere werken van webdesign bureaus krijg je meteen een indruk van de kwaliteit. Bovendien kun je zien hoeveel opdrachten het bedrijf al heeft gehad, waarmee je automatisch iets leert over de hoeveelheid ervaring van het bureau. En als er hele bekende bedrijven in iemands portfolio zitten, dan kun je doorgaans aannemen dat diegene goed werk levert en een betrouwbare partij vormt. Let overigens wel goed op of die opdrachten wel echt uitgevoerd zijn – iemand kan natuurlijk wel claimen de website voor Shell te hebben gebouwd, maar is het ook echt zo?

Dankzij de portfolio kun je duidelijk zien hoe de websites gemaakt worden en of het bedrijf waar je kijkt verstand van het ontwerpen van de websites heeft.

Kun je ze altijd bereiken?

Je hebt een mooie portfolio gezien, zet een webdesign bureau aan het werk, en na een aantal weken vraag je jezelf af wat de stand van zaken is. Je belt, maar niemand neemt op. Je mailt, maar je krijgt geen reactie. Het klinkt misschien onwaarschijnlijk, maar het komt zeker voor! Probeer daarom een inschatting te maken van de bereikbaarheid van een webdesign bureau. Zo voorkom je de nodige irritatie en blijft de samenwerking sterk. Onthoud bovendien dat je het bedrijf ook moet kunnen bellen wanneer er iets misgaat na de lancering van de website. Als jouw website na twee maanden draaien ineens op zwart gaat en je kunt niemand bereiken, kan dit veel schade veroorzaken.

Hoeveel mensen werken er?

Naast de vraag over bereikbaarheid, moet je ook altijd afvragen hoeveel mensen er bij het webdesign bureau werken. Dit raakt niet alleen aan de bereikbaarheid, maar vertelt je ook iets over de snelheid waarmee het bureau een opdracht voltooit en hoeveel risico je loopt op vertraging. Soms raakt er iemand ziek of gaan er mensen op vakantie; kan diegene vervangen worden? Het is echt niet zo dat bij een goed webdesignbureau veel mensen aan het werk zijn, het geeft slechts een indicatie. 

dotsolutions is een full service internetbureau. Wij houden ons met verschillende werkzaamheden bezig, en één daarvan is webdesign. Ben je voor een website op zoek naar een professioneel webdesign neem dan gerust contact met ons op. 

Kleurgebruik van een website Ik wil een professionele website

 

 

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel