Pagina wordt geladen ...
zoeken

Website laten bouwen nabij Emmen

Wil je een website laten bouwen of je bestaande website up to date laten maken? dotsolutions kan je hierbij helpen! We bouwen websites voor elk soort bedrijf. Ook voor allerlei bedrijven in Emmen.  

Neem contact met ons op

website laten bouwen

Professionele website laten maken nabij Emmen

Je ontkomt er haast niet meer aan: een website! Een website is het visitekaartje voor je bedrijf en via de website is het mogelijk om te communiceren met potentiele en bestaande klanten. Wanneer personen op zoek zijn naar bijvoorbeeld een product of dienst doen ze dit al snel via internet. Het is daarom belangrijk dat jij met jouw bedrijf op internet te vinden is zodat potentiële klanten je bedrijf kunnen vinden. dotsolutions maakt op maat gemaakte websites en biedt ook de mogelijkheid deze te laten optimaliseren voor Google. Genaamd SEO. Deze methode zorgt ervoor dat je website in Google voor klanten goed vindbaar is. SEO is een voorbeeld van één van onze online marketing diensten. Dotsolutions maakt websites ook responsive. Dit is in de huidige tijd ook erg belangrijk, aangezien veel personen op hun mobiel zoeken.       

Ontwerp van de website

Naast het programmeren van de website maken we tegelijkertijd ook het ontwerp voor de website. Dit doen we geheel in je eigen huisstijl en op basis van je persoonlijke wensen. Het is belangrijk dat je je vasthoudt aan een bepaalde stijl, omdat je op deze manier herkend wordt. Voor het ontwerp is het van belang dat je weet wie je doelgroep is en wat je eigen doel is. Wanneer wij dit in beeld hebben, kunnen wij dit meenemen in het ontwerp. Kleurgebruik, lettertypen, gebruiksvriendelijkheid en call to action is hierbij erg belangrijk. Middels de call to action wordt geprobeerd de doelen te halen die je voor ogen hebt. Je kan hierbij denken aan een ingevuld contactformulier, contact opnemen met je bedrijf of een email sturen naar jouw bedrijf.

dotsolutions bouwt graag een website met jouw wensen en huisstijl als basis

Wil je een website laten bouwen nabij Emmen en wilt u dit door dotsolutions laten doen of heeft u nog enkele vragen over onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord. U kunt ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen.

 

   

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel