Pagina wordt geladen ...
zoeken

Website in Emmen

De tijd dat bedrijven alleen in de telefoongids vermeld stonden en in de lokale krant vermeld werden is voorbij. Nu heeft bijna iedereen een website. Ook lokale bedrijven in de buurt van Emmen zijn bijna allemaal op internet te vinden. En net als dat al deze bedrijven sterk van elkaar verschillen, hebben zij ook allemaal een unieke website. Toch kan men deze websites onderverdelen in bepaalde categorieën. Maar welke websitesoorten zijn er dan?

Webstores

We kunnen eindeloos veel voorbeelden geven van winkels in Emmen die spullen verkopen: kledingwinkels, slijterijen, koffiespeciaalzaken, schoenenzaken, ga zo maar door. Nu hebben steeds meer van dit soort winkels ook een webwinkel, die het mogelijk maakt om de producten uit de winkel op internet te bestellen. Dit leidt tot meer inkomsten, omdat mensen nu ook via een ander kanaal producten kunnen kopen. Heeft de koffiespeciaalzaak bijvoorbeeld een koffiesiroop in de aanbieding, dan kunnen mensen in Amsterdam via de webstore dit bestellen. Deze mensen zouden de siroop niet gekocht hebben als de webwinkel er niet geweest was, want Emmen ligt een eindje buiten de deur. Dankzij de website krijgt de speciaalzaak dus extra inkomsten.

dotsolutions houdt zich onder meer bezig met het ontwikkelen en bouwen van webshops. Wij maken webstores op basis van de wensen van een klant. Hoe we dat doen? Lees hier ons verhaal.

Merkversterkende sites

Niet alle websites zijn webwinkels. Sommige bedrijven hebben speciaal een website laten maken om het merk dat zij verkopen te versterken. Neem bijvoorbeeld het biermerk Heineken. De website van Heineken dient alleen maar om het merk te versterken. Men kan er geen bier bestellen, maar alleen maar ‘ervaren’ wat het merk Heineken biedt. Zij vertellen hier het verhaal van het merk en laten zien welke verschillende soorten bier er zijn. Dit draagt bij aan het gevoel dat mensen bij Heineken hebben.

Informatievoorzienende sites

Een derde soort website die vaak voorkomt bij bedrijven is de informatievoorzienende website. Op deze websites draait alles om de inhoud. Je kunt bijvoorbeeld denken aan nieuwssites waar de hele dag door nieuwsberichten geplaatst worden, maar ook aan modeblogs of websites met designtips voor in huis.

Als je een bedrijf of organisatie hebt in Emmen en omstreken dan ben je bij dotsolutions aan het juiste adres om jouw website hoog in de zoekmachines te krijgen. Wij zijn een full service internet bureau, dat betekent dat we niet alleen maar websites of webshops bouwen maar ook zorgen voor de online marketing.

Vraag naar de mogelijkheden Persoonlijke websites Professionele webshops

 

 

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel