Pagina wordt geladen ...
zoeken

Website laten maken in Emmen

Heb je een bedrijf of organisatie in de regio Emmen en wil je een website laten maken? Dan ben je bij dotsolutions aan het juiste adres. Wij zijn een professionele websitebouwer bij jou in de buurt.

Professionele website 

Als full service internetbureau helpen we niet alleen met het maken van een mooie en professionele website, maar ook dat de teksten die op een website staan goed gevonden worden via zoekmachines als Google. Dit betekent dat als mensen zoeken op, voor jouw bedrijf relevante zoektermen, dat juist jouw website hoog staat in de zoekresultaten. Op deze manier trek je potentiële klanten naar de website. Maar wat is nou belangrijk voor jou om te weten als je een website door ons wil laten ontwikkelen? Wij geven drie tips.  

De voorbereiding

Tijdens een intake zullen we je het hemd van het lijf vragen over jouw bedrijf. Omdat we deze vragen bij elke klant stellen, is het handig dat je hier van te voren over nadenkt. 

  • voor welk type bedrijf komt er straks een website? In welke branche ben je werkzaam
  • wie wil je met de website aanspreken? Wat is de doelgroep die jij wilt aanspreken
  • wat wil je uiteindelijk met de site gaan doen? Bijvoorbeeld informatie geven over een dienst of een product verkopen. 
  • wil je de bezoekers nog een bepaald gevoel meegeven? Een persoonlijke of zakelijke boodschap? 

Deze vragen zijn cruciaal in de ontwikkeling van de website en jij bent de enige die deze vragen kan beantwoorden. Onze programmeurs, marketeers en designers gebruiken deze informatie vervolgens in een persoonlijk plan voor jouw website. 

Wat kost een website? 

Van te voren is het verstandig dat je nadenkt over hoeveel geld je wilt uitgeven aan het laten maken van een website. Bij dotsolutions kun je een website zo duur maken als je zelf wilt. De prijs wordt vooral bepaald door de hoeveelheid werk die wij er van hebben. Dus wil je een uitgebreide website met veel technische toepassingen dan zal de prijs wat hoger uitvallen. 

Welke boodschap wil je overbrengen? 

Uiteindelijk moet een website ervoor zorgen dat klanten jouw product of dienst gaan aanschaffen, al dan niet via de website. Het is daarbij van belang dat je goed nadenkt over welke boodschap je over wilt brengen. En vooral hoe je de klant benadert via uw online visitekaartje. Een boodschap op de website is als een begroeting in de winkel. Het kan bepalend zijn of er iets gekocht gaat worden ja of nee. Maak de boodschap vooral persoonlijk en laat de bezoeker zich thuisvoelen als ze bij jou op de website terecht komen.   

dotsolutions helpt bij het overbrengen van de juiste boodschap in samenwerking met professionele tekstschrijvers. Dus heb je een bedrijf in de omgeving van Emmen en wil je een website laten maken inclusief goede webteksten? Neem dan contact op met ons. Dit kan door ons te bellen op het telefoonnummer 0528 - 269 594. Ook kun je het online contactformulier invullen. 

Bekijk hier al onze diensten Hoe schrijf je een goede webstekst? Kleurgebruik op een website 

 

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel