Pagina wordt geladen ...
zoeken

Een professionele website maken

Een website maken: een taak die niet voor iedereen is weggelegd. Toch zult u er aan moeten geloven, want een website is vandaag de dag meer dan alleen een visitekaartje. Uw website is uw online verkoopkanaal.

ik wil een professionele website

Ontwerp en ontwikkeling van professionele websites

Bij het maken van een professionele website of webwinkel houden wij rekening met verschillende aspecten. Bent u niet overtuigd van uw kennis, uw vaardigheden of wilt u er simpelweg gewoon zeker van zijn dat een professional deze klus vlekkeloos uitvoert? Dan kiest u voor dotsolutions. Wij hebben hier onze corebusiness van gemaakt, dus een website maken is voor ons geen enkel probleem!

dotsolutions-top-afbeelding-professionele-websites

Ontelbaar veel opties

Door de brede kennis en diensten van dotsolutions zijn er vele aspecten waar wij rekening mee kunnen houden voor u. Het eerste waar wij rekening mee houden, is natuurlijk het bezoekersaantal: u wilt dat veel mensen op uw website terecht komen. Hoe doen we dit? Door potentiële bezoekers te bereiken via zoekmachines als Google. Wij zorgen ervoor dat de zoekmachine uw website kan lezen. Daarnaast houden we, voor een optimaal gebruikersgemak, altijd rekening met de structuur van de website.

Vindbaar dankzij AIDA

Attention, Interest, Desire, Action

Een klant gaat normaal gesproken door vier fases, waar we bij dotsolutions handig op inspelen. Attentie (Attention), oftewel aandacht trekken: dat is het eerste dat we doen. Dit wekt interesse (Interest) bij de klant: hij of zij raakt geïnteresseerd in het product of de dienst. Daarna heeft de klant de wens uw product of dienst te kopen (Desire). Actie (Action) volgt als de klant overtuigd is en overgaat tot aanschaf. Het AIDA-model is bij dotsolutions goed bekend. Wij zorgen ervoor dat stap één tot en met stap vier soepel in elkaar overlopen, en dat de vernieuwde of geheel nieuwe website altijd aansluit bij uw bedrijfsfilosofie en -stijl. Een website maken, dat doen wij met liefde en plezier.

Een professionele website is zoekmachinevriendelijk

Een professionele website kan pas succesvol zijn als er bezoekers komen. Een manier van gratis bezoekers trekken is via een zoekmachine. Om gratis bezoekers te trekken is het van belang dat de website zoekmachinevriendelijk is ingericht, een zoekmachine moet de website immers wel kunnen lezen. Daarnaast is het belangrijk om een goede structuur te hanteren in de website.

Wilt u meer weten of een website laten maken?

Wat voor bedrijf of onderneming u ook heeft, welke producten of diensten u ook aanbiedt, voor welke doelgroep ook: dotsolutions kan een complete website maken voor iedereen. Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij helpen uw bedrijf online succes te behalen.

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus facebook

© - Algemene voorwaarden - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel