Pagina wordt geladen ...
zoeken

Een professionele website maken

Een website maken: een taak die niet voor iedereen is weggelegd. Toch zul je er aan moeten geloven, want een website is vandaag de dag meer dan alleen een visitekaartje. Jouw website is jouw online verkoopkanaal.

ik wil een professionele website

Ontwerp en ontwikkeling van professionele websites

Een website is een verzameling van samenhangende webpagina’s met gegevens, zoals tekst, video en afbeeldingen. Tegenwoordig is een website voor ieder bedrijf niet meer weg te denken, omdat je met jouw website laat zien wie je bent. Het is als het ware jouw digitale visitekaartje. Maar het is meer dan dat. Wat tegenwoordig nog belangrijker is; met een professionele website zorg je ervoor dat je vindbaar bent voor (potentiële) klanten en stimuleert jou verkopen. En dát kan je veel opleveren!

Bij het maken van een professionele website of webshop houden wij rekening met verschillende aspecten. Ben je niet overtuigd van jouw kennis of vaardigheden of wil je er simpelweg gewoon zeker van zijn dat een professional deze klus vlekkeloos uitvoert? Dan kies je voor dotsolutions. Wij hebben hier onze corebusiness van gemaakt, dus een website maken is voor ons geen enkel probleem! Wij bouwen elke website op maat

professionele websites dotsolutions

Een professionele website voldoet aan de volgende eisen:

Ontelbaar veel opties

Door de brede kennis en diensten van dotsolutions zijn er vele aspecten waar wij rekening mee kunnen houden voor jou. Het eerste waar wij rekening mee houden, is natuurlijk het bezoekersaantal: je wilt dat veel mensen op jouw website terecht komen. Hoe doen we dit? Door potentiële bezoekers te bereiken via zoekmachines als Google. Wij zorgen ervoor dat de zoekmachine jouw website kan lezen. Door vervolgens gebruik te maken van SEO, kun je optimaal scoren in zoekmachines en gratis bezoekers trekken naar jouw website. Daarnaast houden we, voor een optimaal gebruikersgemak, altijd rekening met de structuur van de website.

Veiligheid van jouw website

Vanaf 2017 is de wetgeving over de veiligheid van websites aangescherpt. Het is nu verplicht om een SSL certificaat in jouw website te hebben om misbruik, fraude en datalekken te voorkomen. Alle websites die dotsolutions vanaf nu bouwt zijn voorzien van een SSL certificaat. Is jouw website voor 2017 gemaakt? Dan is het belangrijk dat uw website ook voorzien is van een SSL certificaat, zodat de website aan de veiligheidseisen voldoet die zijn vastgelegd in de Wbp (Wet bescherming persoonsgegevens). Heeft u nog geen SSL certificaat? Wacht dan niet langer! dotsolutions helpt je graag met een SSL certificaat in te bouwen in jouw website of webshop. 

Een professionele website in jouw huisstijl

dotsolutions kan naast een duidelijke website ook zorgen voor een professioneel ontwerp in jouw eigen huisstijl. Heb je nog geen huisstijl of logo? Dat is geen probleem; dotsolutions heeft ervaren designers in huis. Ook als je een webshop hebt of wilt beginnen, zijn wij je graag van dienst. Alle websites bij dotsolutions zijn voorzien van een Content Management Systeem (CMS) waarbij je gemakkelijk zelf jouw website (of webshop) kunt beheren.

Ook is het belangrijk dat je gebruik maakt van professionele afbeeldingen op jouw website. Maak geen gebruik van standaard afbeeldingen zoals stockfoto’s, maar laat de afbeeldingen door een professionele fotograaf maken. Deze foto zijn uniek en dragen bij aan de authenticiteit en geloofwaardigheid van jouw website.

Kwalitatieve foto's in jouw website

Vaak wordt geen aandacht besteed aan foto's in de website, maar een mens is hoofdzakelijk visueel ingesteld en dus zijn foto's van wat je te bieden hebt of wat voor soort bedrijf je bent van groot belang. Belangrijk zijn dan als er foto's inkomen, dat deze door jouzelf of anderen gemaakt zijn, unieke en kwalitatieve foto's. Ook daarin kunnen wij helpen.

Wil je meer weten of een website laten maken?

Op zoek naar een professionele website? dotsolutions kan je daar bij helpen, welke producten of diensten je ook aanbiedt. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag om online succes te behalen. Naast het het bouwen van jouw website, kunnen wij ook de online marketing voor je uit handen nemen. Je kunt contact met ons opnemen via 0528 – 26 95 94 of stuur een e-mail naar info@dotsolutions.nl. Benieuwd naar ons werk? Klik hier voor een aantal recente projecten.

Neem contact met ons op

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel