Pagina wordt geladen ...
zoeken

Een professionele website maken

Een website maken: een taak die niet voor iedereen is weggelegd. Toch zult u er aan moeten geloven, want een website is vandaag de dag meer dan alleen een visitekaartje. Uw website is uw online verkoopkanaal.

ik wil een professionele website

Ontwerp en ontwikkeling van professionele websites

Een website is een verzameling van samenhangende webpagina’s met gegevens, zoals tekst, video en afbeeldingen. Tegenwoordig is een website voor ieder bedrijf niet meer weg te denken, omdat u met uw website laat zien wie u bent. Het is als het ware uw digitale visitekaartje. Maar het is meer dan dat. Wat tegenwoordig nog belangrijker is; met een professionele website zorgt u ervoor dat u vindbaar bent voor (potentiële) klanten en stimuleert u verkopen. En dát kan u veel opleveren!

Bij het maken van een professionele website of webshop houden wij rekening met verschillende aspecten. Bent u niet overtuigd van uw kennis of vaardigheden of wilt u er simpelweg gewoon zeker van zijn dat een professional deze klus vlekkeloos uitvoert? Dan kiest u voor dotsolutions. Wij hebben hier onze corebusiness van gemaakt, dus een website maken is voor ons geen enkel probleem! Wij bouwen elke website op maat

dotsolutions-top-afbeelding-professionele-websites

Een professionele website voldoet aan de volgende eisen:

Ontelbaar veel opties

Door de brede kennis en diensten van dotsolutions zijn er vele aspecten waar wij rekening mee kunnen houden voor u. Het eerste waar wij rekening mee houden, is natuurlijk het bezoekersaantal: u wilt dat veel mensen op uw website terecht komen. Hoe doen we dit? Door potentiële bezoekers te bereiken via zoekmachines als Google. Wij zorgen ervoor dat de zoekmachine uw website kan lezen. Door vervolgens gebruik te maken van SEO, kunt u optimaal scoren in zoekmachines en gratis bezoekers trekken naar uw website. Daarnaast houden we, voor een optimaal gebruikersgemak, altijd rekening met de structuur van de website.

Veiligheid van uw website

Vanaf 2017 is de wetgeving over de veiligheid van websites aangescherpt. Het is nu verplicht om een SSL certificaat in uw website te hebben om misbruik, fraude en datalekken te voorkomen. Alle websites die dotsolutions vanaf nu bouwt zijn voorzien van een SSL certificaat. Is uw website voor 2017 gemaakt? Dan is het belangrijk dat uw website ook voorzien is van een SSL certificaat, zodat de website aan de veiligheidseisen voldoet die zijn vastgelegd in de Wbp (Wet bescherming persoonsgegevens). Heeft u nog geen SSL certificaat? Wacht dan niet langer! dotsolutions helpt u graag met een SSL certificaat in te bouwen in uw website of webshop. 

Een professionele website in uw huisstijl

dotsolutions kan naast een duidelijke website ook zorgen voor een professioneel ontwerp in uw eigen huisstijl. Heeft u nog geen huisstijl of logo? Dat is geen probleem; dotsolutions heeft ervaren designers in huis. Ook als u een webshop heeft of wilt beginnen, zijn wij u graag van dienst. Alle websites bij dotsolutions zijn voorzien van een Content Management Systeem (CMS) waarbij u gemakkelijk zelf uw website (of webshop) kunt beheren.

Ook is het belangrijk dat u gebruik maakt van professionele afbeeldingen op uw website. Maak geen gebruik van standaard afbeeldingen zoals stockfoto’s, maar laat de afbeeldingen door een professionele fotograaf maken. Deze foto zijn uniek en dragen bij aan de authenticiteit en geloofwaardigheid van uw website.

Kwalitatieve foto's in uw website

Vaak wordt geen aandacht besteed aan foto's in de website, maar een mens is hoofdzakelijk visueel ingesteld en dus zijn foto's van wat u te bieden heeft of wat voor soort bedrijf u bent van groot belang. Belangrijk zijn dan als er foto's inkomen, dat deze door u zelf of anderen gemaakt zijn, unieke en kwalitatieve foto's. Ook daarin kunnen wij helpen.

Wilt u meer weten of een website laten maken?

Op zoek naar een professionele website? dotsolutions kan u daar bij helpen, welke producten of diensten u ook aanbiedt. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag om online succes te behalen. Naast het het bouwen van uw website, kunnen wij ook de online marketing voor u uit handen nemen. U kunt contact met ons opnemen via 0528 – 26 95 94 of stuur een e-mail naar info@dotsolutions.nl. Benieuwd naar ons werk? Klik hier voor een aantal recente projecten.

Neem contact met ons op

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel