Pagina wordt geladen ...
zoeken

Website laten maken: wat zijn de kosten

Misschien overweeg je om een website te laten maken, of kies je er toch voor om deze zelf te bouwen? Indien je nog twijfelt tussen deze twee, dan is het niet onbelangrijk om te weten waar je exact voor betaalt als je deze dienst aan een professional overlaat, en wat je dan ongeveer betaalt. Lees rustig verder en lees meer over de kosten die je maakt indien je een website laat maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Waar hangen de kosten vanaf?

Van hoe meer opties je gebruik wenst te maken, hoe hoger het bedrag zal uitvallen. Het ene ontwerpbureau vraagt daarnaast een hoger bedrag om een website te laten bouwen, dan het andere bureau. Het bedrag hangt af van verschillende factoren, dus om een direct antwoord te kunnen geven op de vraag wat het kost om een website te laten maken, zullen we eerst dieper ingaan op verschillende factoren.

webdesign

Domeinnaam en Hosting

Een goede hosting en de domeinnaam van een website, bepalen deels de kosten van een website. Er zijn mogelijkheden tot gratis hosting, maar een bijkomend nadeel is dat de mogelijkheden van de website dan beperkt zijn. Je wilt immers verzekerd zijn van een website die snel laadt, die een beveiligde verbinding heeft en die bovendien niet crasht en dus stabiel is. Daarnaast doet het de website goed als er relevante links gelegd zijn met de sociale media van jouw onderneming of bedrijf. Een bezoeker kan dan vlot doorklikken naar jouw Facebook, Twitter of LinkedIn, of juist andersom - dus via jouw sociale media naar de website. Je wilt het liefst dat elk deel van jouw site bezocht wordt: daarom is het noodzakelijk de verschillende delen van jouw online omgeving zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Niet alleen qua design, maar ook qua gebruiksvriendelijkheid. Er zijn dus behoorlijk wat dingen waar je rekening mee dient te houden bij het laten maken van een website.
 

Mooi én functioneel

De twee dingen waar gewoonlijk het meeste tijd, en dus ook geld, in gaat zitten, zijn het design en de functionaliteit van de website. Het gezegde “van een mooie tafel kun je niet eten” geldt in dit geval ook voor websites. Hoe strak het design ook is, als het mechanisme erachter totaal geen rekening heeft gehouden met bijvoorbeeld de vindbaarheid van de website, dan zal het uiterlijk van de website niet veel teweeg brengen. Het is dus zaak om rekening te houden met het uiterlijk en ook de systemen die achter de website schuilen. Hoe mooier en beter vindbaar de website, hoe meer geld je kwijt zult zijn. Hoe groter de website, hoe meer tools hiervoor nodig zijn en hoe hoger het bedrag en hoe hoger de conversie. Gemiddeld kost een professioneel gemaakte website zo tussen de €1.000,- en €3.000,-.

designer website


dotsolutions doet het allebei

Op de kleintjes letten wordt steeds belangrijker, zeker door de tijd waarin we nu leven. Geld uitgeven is allemaal niet meer zo vanzelfsprekend als het eerst was: precies om deze reden biedt dotsolutions je de diensten aan die gewenst zijn bij het laten maken van een website. Belangrijk is dat de kosten van het laten maken van een website hierbij niet torenhoog oplopen. Wij begrijpen dat de klant een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit wil: dotsolutions speelt hier dan ook op in. Waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en ontdek tegen welke kosten jouw website opgeleverd kan worden! Bel ons op 0528 - 26 95 94 of stuur een e-mail naar info@dotsolutions.nl.

Ik wil ook een professionele websiteBenieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel