Pagina wordt geladen ...
zoeken

Website laten maken: wat zijn de kosten

Misschien overweegt u om een website te laten maken, of kiest u er toch voor om deze zelf te bouwen? Indien u nog twijfelt tussen deze twee, dan is het niet onbelangrijk om te weten waar u exact voor betaalt als u deze dienst aan een professional overlaat, en wat u dan ongeveer betaalt. Lees rustig verder en lees meer over de kosten die u maakt indien u een website laat maken.

Neem contact met ons op

Waar hangen de kosten vanaf?

Van hoe meer opties u gebruik wenst te maken, hoe hoger het bedrag zal uitvallen. Het ene ontwerpbureau vraagt daarnaast een hoger bedrag om een website te laten bouwen, dan het andere bureau. Het bedrag hangt af van verschillende factoren, dus om een direct antwoord te kunnen geven op de vraag wat een website laten maken kost, zullen we eerst dieper ingaan op verschillende factoren.

Een goede hosting en de domeinnaam van een website, bepalen deels de kosten van een website. Er zijn mogelijkheden tot gratis hosting, maar een bijkomend nadeel is dat de mogelijkheden van de website dan beperkt zijn. U wilt immers verzekerd zijn van een website die snel laadt, die een beveiligde verbinding heeft en die bovendien niet crasht en dus stabiel is. Daarnaast doet het de website goed als er relevante links gelegd zijn met de sociale media van uw onderneming of bedrijf. Een bezoeker kan dan vlot doorklikken naar uw Facebook, Twitter of LinkedIn, of juist andersom - dus via uw sociale media naar de website. U wilt het liefst dat elk deel van uw site bezocht wordt: daarom is het noodzakelijk de verschillende delen van uw online omgeving zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Niet alleen qua design, maar ook qua gebruiksvriendelijkheid. Er zijn dus behoorlijk wat dingen waar u rekening mee dient te houden bij het laten maken van een website.

Mooi én functioneel

De twee dingen waar gewoonlijk het meeste tijd, en dus ook geld, in gaat zitten, zijn het design en de functionaliteit van de website. Het gezegde “van een mooie tafel kunt u niet eten” geldt in dit geval ook voor websites. Hoe strak het design ook is, als het mechanisme erachter totaal geen rekening heeft gehouden met bijvoorbeeld de vindbaarheid van de website, dan zal het uiterlijk van de website niet veel teweeg brengen. Het is dus zaak om rekening te houden met het uiterlijk en ook de systemen die achter de website schuilen. Hoe mooier en beter vindbaar de website, hoe meer geld u kwijt zult zijn. Hoe groter de website, hoe meer tools hiervoor nodig zijn en hoe hoger het bedrag en hoe hoger de conversie. Gemiddeld kost een professioneel gemaakte website zo tussen de €1.000,- en €3.000,-.

dotsolutions doet het allebei

Op de kleintjes letten wordt steeds belangrijker, zeker door de tijd waarin we nu leven. Geld uitgeven is allemaal niet meer zo vanzelfsprekend als het eerst was: precies om deze reden biedt Dotsolutions u de diensten aan die gewenst zijn bij het laten maken van een website. Belangrijk is dat de kosten van het laten maken van een website hierbij niet torenhoog oplopen. Wij begrijpen dat de klant een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit wil: dotsolutions speelt hier dan ook op in. Waar wacht u nog op? Neem contact met ons op en ontdek tegen welke kosten uw website opgeleverd kan worden! Bel ons op 0528 - 26 95 94 of stuur een e-mail naar info@dotsolutions.nl.

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel