Pagina wordt geladen ...
zoeken

Website bouwen

Er komen veel verschillende zaken kijken als je jezelf op de kaart wenst te zetten in een online omgeving. Het begint eigenlijk al voor je overgaat tot het bouwen van jouw website.

Neem contact met ons op

Wensen van jouw website

Van te voren moet namelijk al duidelijk zijn wie je wenst te bereiken met jouw website, wat je de bezoeker mee wilt geven en tot wat voor soort actie je aan wens te zetten. Samen met dotsolutions maken we een weloverwogen stappenplan, waarin je zelf geheel aan kunt geven wat jouw wensen zijn betreffende het bouwen van de website. Wij maken een duidelijk overzicht van de kosten en een stappenplan voor jou. Iets om goed over na te denken dus, en wij denken graag met je mee!

Een omvangrijke klus

Een website bouwen kost meer werk dan je in de eerste instantie zou denken. Zo is er de voorkant, de front end, van de website: dit is de website zoals je deze ziet als je de domeinnaam intypt. Maar de site wordt aangestuurd door een achterkant, de back end, wat een soort mechanisme is: dit is iets dat niemand ziet, maar het is wel de drijfveer achter een goed functionerende website. Dag in, dag uit, werken onze professionals aan het bouwen van beide kanten van een goed werkende website.

Hierbij houden wij natuurlijk rekening met het gebruikersgemak van jouw website, maar ook met de vindbaarheid ervan. Op deze manier ben je verzekerd van een website die niet alleen aan jouw specifieke wensen voldoet, maar daarnaast ook naadloos aansluit bij de visie van jouw bedrijf. Kies je voor dotsolutions, dan kies je voor professioneel maatwerk in samenwerking met een klantgericht bureau, dat altijd de beste uitkomst nastreeft.

Dotsolutions neemt je het werk uit handen

Een professionele website maken en op de kaart zetten is een klus die wij je graag uit handen nemen. Zo kun je blijven concentreren op jouw eigen corebusiness, en verzeker je jezelf van een professionele online omgeving voor jouw onderneming. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken per mail via info@dotsolutions.nl of u kunt bellen naar 0528 – 26 95 94

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel