Pagina wordt geladen ...
zoeken

Website bouwen

Er komen veel verschillende zaken kijken als u zichzelf op de kaart wenst te zetten in een online omgeving. Het begint eigenlijk al voor u overgaat tot het bouwen van uw website.

Neem contact met ons op

Wensen van uw website

Van te voren moet namelijk al duidelijk zijn wie u wenst te bereiken met uw website, wat u de bezoeker mee wilt geven en tot wat voor soort actie u aan wens te zetten. Samen met dotsolutions maken we een weloverwogen stappenplan, waarin u zelf geheel aan kunt geven wat uw wensen zijn betreffende het bouwen van de website. Wij maken een duidelijk overzicht van de kosten en een stappenplan voor u. Iets om goed over na te denken dus, en wij denken graag met u mee!

Een omvangrijke klus

Een website bouwen kost meer werk dan u in de eerste instantie zou denken. Zo is er de voorkant, de front end, van de website: dit is de website zoals u deze ziet als u de domeinnaam intypt. Maar de site wordt aangestuurd door een achterkant, de back end, wat een soort mechanisme is: dit is iets dat niemand ziet, maar het is wel de drijfveer achter een goed functionerende website. Dag in, dag uit, werken onze professionals aan het bouwen van beide kanten van een goed werkende website.

Hierbij houden wij natuurlijk rekening met het gebruikersgemak van uw website, maar ook met de vindbaarheid ervan. Op deze manier bent u verzekerd van een website die niet alleen aan uw specifieke wensen voldoet, maar daarnaast ook naadloos aansluit bij de visie van uw bedrijf. Kiest u voor dotsolutions, dan kiest u voor professioneel maatwerk in samenwerking met een klantgericht bureau, dat altijd de beste uitkomst nastreeft.

Dotsolutions neemt u het werk uit handen

Een professionele website maken en op de kaart zetten is een klus die wij u graag uit handen nemen. Zo kunt u zich blijven concentreren op uw eigen corebusiness, en verzekert u zichzelf van een professionele online omgeving voor uw onderneming. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken per mail via info@dotsolutions.nl of u kunt bellen naar 0528 – 26 95 94. 

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel