Pagina wordt geladen ...
zoeken

Website laten maken

Een interactieve, dynamische site die eenvoudig werkt: wie wil het niet? dotsolutions weet er alles van, en meer! Wij luisteren namelijk niet alleen naar uw wensen, maar ook naar de wensen van uw klant.

neem contact met ons op

Juiste doelgroep bereiken

Dat wij luisteren naar uw klant is minstens zo belangrijk of zelfs nóg belangrijker dan uw persoonlijke voorkeuren. Immers: u wilt de juiste doelgroep bedienen met de juiste middelen. Wat wordt er door bezoekers verwacht van uw website, waar wilt u mee aan de slag en wat is de onmisbare, over te dragen boodschap? dotsolutions gaat met deze vragen aan de slag en zorgt ervoor, in samenwerking met u als klant, dat hier middels een strak design en uitstekende bedienbaarheid gehoor aan wordt gegeven.  

Nieuw of aangepaste website

Heeft u al een website laten maken, maar voldoet deze niet aan uw wensen, aan de standaarden, is deze niet goed vindbaar, of wilt u er simpelweg een frisse wind door laten waaien? Ook dán bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken niet alleen geheel nieuwe websites, maar kunnen reeds bestaande websites ook aanpassen. Website-optimalisatie is ons niet vreemd. Bij dotsolutions zijn de mogelijkheden eindeloos.

Hoger dan de standaard

Wilt u uw website laten maken door een professional, dan mag u een bepaalde standaard verwachten. dotsolutions weet hier alles van en zal er dan ook altijd voor zorgen dat aan deze standaard wordt voldaan. Zo bent u ervan verzekerd dat een mooi resultaat op u ligt te wachten. We houden niet alleen rekening met uw huisstijl bij het ontwerp, maar ook zorgen wij ervoor dat de website gemakkelijk werkt en te allen tijde aan te passen is. Doordat wij werken aan de hand van de meest recente XHTML standaarden en Microsoft .NET technieken, kunt u vertrouwen op dynamiek en veiligheid. In combinatie met een zoekmachinevriendelijk design, bent u verzekerd van het beste dat u zich maar kunt wensen.

Wilt u een professionele website?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u uw website laten bouwen door dotsolutions? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 0528 - 26 95 94 of stuur een e-mail naar info@dotsolutions.nl.

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel