Pagina wordt geladen ...
zoeken

Professionele webshop op maat

Een webshop starten behoort tot één van de zaken die veel mensen willen realiseren. Vaak zijn er prachtige ideeën over het starten van een webshop, maar is er onvoldoende kennis over de realisatie hiervan. Daar kunnen wij u bij helpen. Een kwalitatief hoog, gebruiksvriendelijk en professionele webshop laten bouwen is bij dotsolutions makkelijker dan u misschien denkt. 

neem direct contact met ons op

Wat kunt u met een webshop?

Een webshop (ook wel webwinkel genoemd) is een online winkel waar mensen via het internet producten en/of diensten kunnen kopen. Een webshop brengt veel voordelen met zich mee. Hieronder staan een aantal voordelen van een eigen webshop.

dotsolutions-webshop-professionele

 • Extra verkoopkanaal
  Een webshop wordt gebruikt als extra verkoopkanaal. Online zijn er doelgroepen te bereiken die u misschien met uw fysieke winkel niet of moeilijk kan bereiken. Daarnaast biedt een webshop de mogelijkheid om klanten te werven voor uw fysieke winkel.
 • Uitgebreid assortiment
  Door het gebruik van een webshop wordt de grootte van uw assortiment niet beperkt door te weinig ruimte, een webshop kan een onbeperkt aantal producten bevatten.
 • Altijd open
  Een webshop is 24 uur per dag, zeven dagen in de week open. Klanten kunnen op elk moment van de dag producten uit uw webshop kopen.
 • Gemakkelijke aftersales
  Doordat uw klanten zich automatisch kunnen inschrijven voor uw e-mailnieuwsbrief, is de mogelijkheid om aftersales te realiseren een stuk gemakkelijker.
 • Eenvoudig
  Wanneer u een nieuw product wilt aanbieden kunt u dat eenvoudig en snel in uw webshop verwerken.

Webwinkel op maat gemaakt naar uw wensen

dotsolutions kan u helpen om uw wensen werkelijkheid te maken. Een kwalitatief hoog, gebruiksvriendelijk, veilige en professionele website is onze specialiteit. Samen met u gaan wij aan de slag om een professionele site te ontwerpen en te realiseren. Van verschillende betalingsmogelijkheden tot een live-chat functie met bezoekers, u kunt het zo gek niet bedenken.

U kunt zelf ook gemakkelijk met uw webshop aan de slag met ons eigen CMS (Content Management Systeem). Hierdoor kunt u gemakkelijk producten toevoegen, verwijderen of aanpassen. Daarnaast bieden wij verschillende koppelingen aan die het u nog gemakkelijker kunnen maken, zo kunnen wij bijvoorbeeld een boekhoudpakket koppelen aan uw webshop.

Nieuwe wetgeving over veiligheid

De wetgeving over de veiligheid van webshops en websites is in 2017 aangepast. U bent nu als webshop eigenaar verplicht om persoonsgegevens die via het internet worden gedeeld te beveiligen door middel van een SSL certificaat. Standaard worden alle nieuwe webshops voorzien van dit veiligheidscertificaat. Indien u webshop (of website) al wat ouder is moet deze ook aan de aangepaste wetgeving voldoen. Het is belangrijk om te controleren of u webshop hieraan voldoet, zodat u niet aansprakelijk kan worden gesteld van misbruik, fraude of datalekken (bijvoorbeeld betalingsgegevens). dotsolutions bouwt graag een SSL certificaat in uw webshop of website indien deze nog ontbreekt, zodat u geen slachtoffer kan worden van internetcriminaliteit. 

Profiteren van de mogelijkheden van een webshop

Wilt u zelf gebruikmaken en profiteren van de mogelijkheden die een webshop te bieden heeft? Neem contact met ons op door te bellen naar 0528 26 95 94 of stuur ons een e-mail. Wij bespreken graag met u de vele mogelijkheden die een webshop voor u kan bieden.

neem contact met ons op

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel