Pagina wordt geladen ...
zoeken

Webwinkel laten maken met een eigen cms

Zaken doen van huis uit als aanvulling op uw fysieke winkel, of juist een webshop voor de hobby erbij: een webwinkel laten maken kan eigenlijk altijd. Een webwinkel maken kan op veel verschillende manieren. U kunt er zelf aan beginnen, of u kunt er een laten maken door een professional. Onthoud wel: wat u ziet aan de oppervlakte, is niet alles. Achter elke website of webshop schuilt een systeem. Wat voor systeem dat is, leggen we u nu uit.

neem direct contact met ons op

Wat is een CMS?

Om uw website te kunnen beheren, is een toepassing nodig die dit mogelijk maakt. Het is als het ware de 'achterkant' van uw website, de plek waar u inhoud (content) toevoegt en aanpast. We noemen dit ook wel een Content Management System (CMS). Het is een relatief eenvoudig systeem om uw eigen website mee aan te kunnen passen. Denk hierbij aan het toevoegen van pagina’s, afbeeldingen plaatsen en aan het toevoegen, verwijderen of aanpassen van tekst. Een CMS is dus uitermate geschikt voor pagina’s die continu up-to-date dienen te blijven. Denk aan een website met blogs, veranderlijke prijzen of nieuwe collecties van webwinkels.

Hoe werkt een CMS?

De weer te geven informatie van een webshop wordt opgeslagen in een database. De beheerder hiervan kan deze aanpassen door scripttaal. Eigenlijk doet deze interface denken aan een eenvoudig tekstbewerkingsprogramma, zoals Microsoft Word. Deze is beveiligd door middel van een wachtwoord en gebruikersnaam, zodat niet zomaar iedereen de website aan kan passen.

Soorten CMS

Er zijn ontelbaar verschillende soorten systemen. Dit komt vooral omdat elke soort webshop of website een ander beheer nodig heeft. We zetten de meest populairste en bekende Ccontent Management Systemen voor u op een rijtje:

  • Wordpress
  • Joomla!
  • Drupal
  • ExpressionEngine
  • TextPattern
  • Contao
  • Silverstripe
  • Umbraco
  • Concrete5
  • CushyCMS

Dit zijn behoorlijk wat systemen. En elk van deze systemen heeft zowel een hoop voordelen als nadelen. Toch zullen de nadelen zwaarder wegen, indien u op zoek bent naar precisie van de bovenste plank. Als u een webwinkel heeft of wilt beginnen, doet u dit voor het product of de dienst die u verkoopt. Is deze te vergelijken met iets anders? Nee? Dan behoeft u een op maat gemaakte oplossing, om uw collectie optimaal te kunnen presenteren.

dotsolutions heeft een eigen ontwikkeld CMS

Wilt u een webwinkel laten maken, geheel aan de hand van een eigen CMS? Dan kunt u terecht bij dotsolutions. Stelt u zich eens voor: niet wennen aan systemen die u niet kent, maar het systeem geheel op maat samen laten stellen. Op deze manier is alles geheel custom made, en daar profiteert u van! Wij zorgen ervoor dat u eigenaar blijft van de webshop, deze makkelijk kunt onderhouden tegen een vast, scherp geprijsd, bedrag per maand. Een belangrijk punt is dat u geen technische kennis nodig heeft om uw eigen CMS te onderhouden.

Samen met dotsolutions neemt u alles door, waarna snel zal blijken hoe u op een uiterst gebruiksvriendelijke methode uw eigen zaakjes op orde kunt houden en af kunt handelen. Wat voor soort ondernemer of hobbyist u ook bent: het gemak van een eigen CMS is niet te overtreffen.

Wilt u meer informatie of een webshop met een eigen CMS?

Wilt u meer weten of de mogelijkheden?  Samen met dotsolutions neemt u alles door, waarna snel zal blijken hoe u op een uiterst gebruiksvriendelijke methode uw eigen zaakjes op orde kunt houden en af kunt handelen. Wat voor soort ondernemer of hobbyist u ook bent: het gemak van een eigen CMS is niet te overtreffen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen kunnen bekijken wat mogelijk is. Wij zijn te bereiken per mail via info@dotsolutions.nl of u kunt bellen naar 0528 – 26 95 94. 

neem contact met ons op

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel