Pagina wordt geladen ...
zoeken

Zoekmachine marketing voor meer bezoekers op jouw website

Zoekmachine marketing (SEA) is een goed voorbeeld van een vorm van online amrketing. Het is een goede mogelijkheid om meer bezoekers op jouw website te krijgen. In combinatie met succesvolle zoekmachine optimalisatie (SEO) krijg je een betere positie in zoekmachines. Aangezien het gros van de zoekmachine gebruikers Googled, zijn wij gespecialiseerd in het adverteren op Google. Daarnaast zijn wij gecertificeerd Google Partner!

neem contact op

Zoekmachine marketing met Google Ads

Met Google Ads krijg je snel meer bezoekers op jouw website. Verder betaal je alleen voor de bezoekers die op jouw advertentie klikken. Deze vorm van adverteren in zoekmachines werkt met een vooraf vastgesteld budget waardoor je van te voren weet wat je per maand betaalt. Kortom: een zeer veilige manier om meer bezoekers naar jouw website te trekken.

In combinatie met zoekmachine optimalisatie (SEO) biedt zoekmachine marketing (SEA) jou de ideale manier om meer potentiële klanten naar jouw website te trekken. Er zit wel een groot verschil in zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine marketing (SEA). Het voordeel van bijvoorbeeld zoekmachine marketing is dat jouw advertenties direct zichtbaar zijn.
 

Alles is meetbaar

Offline marketing is vaak schieten met hagel. Lang niet alles is meetbaar. Met online marketing is daarentegen bijna alles meetbaar! In Google AdWords kun je veel data analyseren en rapporten maken, maar wanneer je Google Analytics koppelt met jouw AdWords account, kun je nog meer data specifieker analyseren. Je kunt met deze gegevens jouw lopende campagnes optimaliseren voor een beter resultaat.

Wil je starten met het adverteren in zoekmachines?

Wil je graag zelf een goede campagne opzetten voor jouw bedrijf of wil je dat wij het op ons nemen? Neem contact met ons op voor meer informatie over deze Google service. Een goed werkende campagne vraagt veel tijd en heeft doorlopend onderhoud nodig. dotsolutions helpt je hier graag mee. Bel ons op 0528 26 95 94 of mail naar info@dotsolutions.nl.

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel