Pagina wordt geladen ...
zoeken

Zoekmachine marketing voor meer bezoekers op uw website

Zoekmachine marketing (SEA) is een goede mogelijkheid om meer bezoekers op uw website te krijgen. In combinatie met succesvolle zoekmachine optimalisatie (SEO) krijgt u een betere positie in zoekmachines. Aangezien het gros van de zoekmachine gebruikers Googled, zijn wij gespecialiseerd in het adverteren op Google. Daarnaast zijn wij gecertificeerd Google Partner!

neem contact op

Zoekmachine marketing met Google AdWords

Google AdWords is een goedkope manier van adverteren op Google. Met deze vorm van internet marketing krijgt u snel meer bezoekers op uw website. Verder betaalt u alleen voor de bezoekers die op uw advertentie klikken. Deze vorm van adverteren in zoekmachines werkt met een vooraf vastgesteld budget waardoor u van te voren weet wat u per maand betaalt. Kortom: een zeer veilige manier om meer bezoekers naar uw website te trekken.

In combinatie met zoekmachine optimalisatie (SEO) biedt zoekmachine marketing (SEA) u de ideale manier om meer potentiële klanten naar uw website te trekken. Er zit wel een groot verschil in zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine marketing (SEA), het voordeel van bijvoorbeeld zoekmachine marketing is dat uw advertenties direct zichtbaar zijn.
 

Alles is meetbaar

Offline marketing is vaak schieten met hagel, lang niet alles is meetbaar. Met online marketing is daarentegen bijna alles meetbaar! In Google AdWords kunt u veel data analyseren en rapporten maken, maar wanneer u Google Analytics koppelt met uw AdWords account, kunt u nog meer data specifieker analyseren. U kunt met deze gegevens uw lopende campagnes optimaliseren voor een beter resultaat.

Wilt u starten met het adverteren in zoekmachines?

Wilt u graag zelf een goede campagne opzetten voor uw bedrijf of wilt u dat wij het op ons nemen? Neem contact met ons op voor meer informatie over deze Google service. Een goed werkende campagne vraagt veel tijd en heeft doorlopend onderhoud nodig. dotsolutions helpt u hier graag mee. Bel ons op 0528 26 95 94 of mail naar info@dotsolutions.nl.

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel