Pagina wordt geladen ...
zoeken

Zoekmachine optimalisatie

Een website zonder bezoekers is nutteloos. 80% van de internetters gebruikt een zoekmachine voor het vinden van informatie. Het is daarom belangrijk uw website te optimaliseren voor zoekmachines. Gevonden worden doet u door uw website technisch te optimaliseren.

informatie aanvragen

Nieuwe website optimaliseren

Wanneer wij een website bouwen, optimaliseren wij de technische code voor zoekmachines. Daarnaast is het belangrijk om de inhoud van uw website te optimaliseren. Middels onze uitgebreide know-how kunnen wij een website een betere positie in de zoekmachine geven. Tevens kunt u zelf met ons cms uw site optimaliseren. Wanneer u door ons een nieuwe website laat bouwen ontvangt u essentiële zoekmachine optimalisatie tips om hoger in Google te komen.

Bestaande website optimaliseren

Heeft u reeds een website maar wilt u een hogere positie in de zoekmachine resultaten? Ook uw bestaande website kunnen wij verbeteren. Zoekmachine optimalisatie vereist echter wel enkele technische mogelijkheden binnen uw bestaande site. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Zoekmachine optimalisatie vs. zoekmachine marketing

Zoekmachine optimalisatie is de technische (code) optimalisatie voor zoekmachines. Zoekmachine marketing houdt het adverteren in zoekmachines in. Zoekmachine optimalisatie biedt op lange termijn een permanent voordeel. Met zoekmachine marketing scoort u op korte termijn, echter hier betaalt u op lange termijn meer voor. Daarnaast blijkt dat de meeste internetters langzamerhand advertentie-blind worden.

Hulp nodig bij het optimaliseren van uw website?

Wilt u meer weten over website optimalisatie of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 0528 - 26 95 94 of stuur een e-mail naar info@dotsolutions.nl.

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel