Pagina wordt geladen ...
zoeken

Bij dotsolutions branden wij als sinds mei de tent uit. De komende maanden augustus en september zal dat niet anders worden en dus bedachten wij iets om onze klanten een pleziertje te doen, waar wij op onze beurt ook weer blij van worden. Omdat wij natuurlijk ook willen dat onze klanten er beter van worden willen wij een zomerkorting geven op een nieuw ontwerp van jouw website* en bouwen wij je Google Ads campagne helemaal gratis, zodat je beter gevonden wordt in Google.

 

Een nieuw ontwerp van je website vanaf € 395,-

Je hebt een website die niet al te oud is (maximaal 5 jaar) en je bent het design helemaal zat. Je bent toe aan een nieuwe uitstraling! Of heb je onlangs een nieuwe huisstijl gekregen met een nieuwe kleur?  Voor ons actiebedrag van € 395,- maken wij een nieuw design voor je website.  Als je de vervolgpagina’s ook in een nieuw jasje wilt steken, dan kunnen wij dit voor je realiseren voor € 195,- Heb je een website op maat? Dan kunnen wij een gepast voorstel aan je doen


Is jouw website toe aan een nieuw design?

- Stuur een mail naar info@dotsolutions.nl met het onderwerp: zomeractie nieuw ontwerp.
- Wij kijken wat we voor jouw website kunnen betekenen
- Jij geeft ons je wensen door met eventueel nieuwe foto's en/of logo's.
- Binnen 3 dagen ontvang je van ons een nieuw ontwerp
- Bij akkoord wordt het nieuwe ontwerp binnen 14 dagen doorgevoerd in je website

 

Gratis Google Ads campagne

Met Google Ads kom je direct hoger in de zoekmachines van Google te staan. Met directe kans  van meer offertes en opdrachten vanuit je website-webshop. Het is wel belangrijk dat deze campagne met advertenties goed gebouwd worden door een specialist. De kosten voor het bouwen van een Google Ads campagne door één van onze Google specialisten zijn normaal € 780,-. In de maanden augustus en september bouwen wij de campagne geheel gratis*.

Let op vol=vol: vanwege onze capaciteit hebben wij maximaal ruimte voor 10 campagnes.

Interesse? Stuur ons een mail met als onderwerp: zomeractie gratis Google Ads campagne. Een van onze online marketeers neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.

*Minimaal 6 maanden. Je betaalt alleen onderhoudskosten van €195,- per maand. Het dagbudget voor Google Ads is minimaal €15,-

 

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel